Duik in je blog

Ben je klaar om je blog naar een hoger niveau te tillen?
Heb je zin in de magische sfeer van schrijven in groep?
Wil je eens een weekend doorbrengen op een inspirerende plek die schrijven ademt?

Van vrijdag 20 tot zondag 22 maart 2020 gaan we intensief aan de slag met bloggen in het mooie Huis van de Dichter in Watou. We onderzoeken wat jou drijft om te bloggen, ontdekken waar je inspiratie kan vinden en tillen jouw teksten naar een hoger niveau. Op zondagnamiddag verlaat je Watou met hernieuwd schrijfplezier, rake teksten en een heleboel goede ideeën. 

Samen doorlopen we het hele schrijfproces,
van magische inspiratie tot constructieve feedback.

Voor wie?

Het weekend is helemaal voor jou wanneer jij een eigenzinnige blogger bent die niet terugdeinst bij een kans om de schrijver in zichzelf beter te leren kennen. Je schrijft voor je eigen blog of voor de blog van een organisatie waarbij je nauw bent betrokken. 
 
Die nauwe betrokkenheid is belangrijk: we gaan immers verder kijken dan oppervlakkige onderwerpen, op zoek naar de teksten die ontstaan wanneer jij jouw inspiratie aan het stuur zet. 

Blog je als hobby, als solo-ondernemer of voor een organisatie waar je voeling mee hebt: je bent welkom! 

Wat?

We duiken helemaal naar de oorsprong van je blog. Waarom ben je ooit met bloggen gestart? Wat is je doel, wat wil je bereiken met je blog? 

Van daaruit onderzoeken we wat goede onderwerpen zouden zijn voor je blog. Uiteraard gaan we die onderwerpen niet bedenken, maar ontdekken via fijne oefeningen die jouw inspiratie een boost geven. Je leert hoe je ook thuis makkelijker toegang kan vinden tot jouw eigen inspiratiebron. 

Aan de hand van jouw eigen teksten bespreken we hoe een goede blogtekst is opgebouwd. Je ontvangt waardevolle feedback en cruciale inzichten die jou kunnen helpen om ook van het redactieproces een fijn moment te maken waarin je je helemaal verbonden voelt met jouw lezers. 

We ronden af met een schrijfatelier op zondag, waar je al je opgedane inzichten kan verwerken in nieuwe of herwerkte teksten. 

Locatie

We logeren in het Huis van de Dichter, een bijzondere woning in Watou die ooit nog van dichter Gwy Mandelinck was. Vandaag is de woning een schrijfresidentie en vakantiehuis. 

Watou is de plek waar elke zomer het kunstenfestival plaatsvindt. Het is een dorp dat schrijven ademt. Overal is poëzie, overal is rust. Watou bevindt zich aan de rand van België: je kan er zó het bruggetje oversteken naar Frankrijk.

Wanneer?

Het schrijfweekend start op vrijdagavond 20 maart 2020 om 18u30. 
Op zondagmiddag (22 maart) om 13u ronden we het weekend af.

Investering

Deelname aan het schrijfweekend ‘Duik in je Blog’ kost €447 excl. btw / €540,87 incl. btw. 

Deze prijs bevat een pionierskorting: dit weekend wordt immers de allereerste editie van ‘Duik in je Blog’. 

Inbegrepen: 

2 overnachtingen in het Huis van de Dichter (in een twee- of driepersoonskamer)
broodmaaltijd op vrijdagavond
2x gezond en gevarieerd ontbijt
2x gezonde lunch
brain food en andere tussendoortjes
welkomstdrink op vrijdag
thee, koffie, water
schrijfmateriaal
begeleiding
een overvloed aan ideeën, fijne nieuwe contacten en enkele straffe blogteksten 😉

Niet inbegrepen:
vervoer van en naar Watou
avondmaal: op zaterdag gaan we samen naar een restaurant in de buurt. Je kiest van het menu en betaalt je maaltijd ter plekke. (Deelname aan het restaurantbezoek is niet verplicht.)

Vragen?
Stuur een mailtje naar annelies@auryninspireert.be.
Ik beantwoord jouw vraag met veel plezier!

Ja! Ik doe mee »

* indicates required