Veelgestelde vragen

Ik krijg wel eens vragen over mijn aanbod en manier van werken. De vaakst gestelde vragen heb ik hier daarom even gebundeld en beantwoord.

Toch nog een vraag die je hier niet tussen vindt?

Over Zichtbaar worden met woorden

De webinarreeks is afgelopen. Dit jaar komt er geen nieuwe editie.

Jammer genoeg is er geen opname beschikbaar, om de reden dat ik in mijn webinars heel interactief werk en soms ook inga op een wat meer persoonlijke vraag van deelnemers. 

Ik nodig je graag uit voor een gratis kennismakingsgesprek van een 20-tal minuten. Daarin onderzoek ik graag met jou je vraag en kijk ik of en hoe ik je daarbij kan helpen. Dat kan zijn via mijn aanbod, maar evengoed geef ik waar dat kan alvast een tip of verwijs ik je door naar een collega indien dat voor jou een betere oplossing zou zijn. 

Een kennismakingsgesprek aanvragen doe je het makkelijkst per e-mail

Je bent welkom! 

 

Het schrijfproces bestaat ruwweg uit vier fases:

  Idee    >   Creatie   >   Redactie   >   Feedback

In Zichtbaar worden met woorden doorlopen we samen al deze fases. We onderzoeken wat elke fase voor jou betekent en hoe jij elke fase zo aangenaam en makkelijk mogelijk kan maken. Zo leer jij je eigen schrijfhandleiding kennen. 

Bovendien leer je in de opleiding alles wat je moet weten over storytelling, en hoe je de principes als ondernemer kan toepassen op een mooie, pure en bezielde manier. Je wordt ook stap voor stap door het schrijfproces van je eigen verbindende About Me wordt geloodst en krijgt toegang tot al mijn schrijfmeditaties en tot een aantal superhandige extraatjes. 

De opleiding loopt over een langere periode waardoor je niet enkel de informatie krijgt, maar ook de tijd krijgt om ze echt te integreren. Ik beantwoord uiteraard al je vragen en geef ook uitgebreid feedback op jouw teksten, zodat je echt kan groeien. 

Wil je meer details weten, kijk dan even op deze plek.

Indien jij enkel je About Me wil leren schrijven, is Zichtbaar worden met woorden wellicht te uitgebreid voor je. Voor jou is er het individuele traject Schrijf je verbindende About Me

Ja, je kan een korting krijgen voor Zichtbaar worden met woorden. Contacteer me even via e-mail om dit voor jouw unieke geval helder te krijgen. De precieze korting hangt immers af van de formules die jij hebt gekozen in de beide opleidingen. 

Het principe is altijd hetzelfde: je hoeft niets dubbel te betalen. 

Over Pure Verhalen XL (schrijfweekend in Watou)

In Pure Verhalen XL (het schrijfweekend in Watou) duiken we helemaal in de inspiratie- en creatiefase. Er is ruimte voor enkele redactietips hier en daar, maar de hoofdfocus is echt wel het ontdekken van jouw inspiratie. 

Daardoor is het van minder belang in welk genre je schrijft of hoeveel ervaring je hebt met redactiewerk. 

We gaan tijdens het weekend aan de slag met verrassende schrijfoefeningen en inspirerende schrijfmeditaties. Je leert jouw innerlijke criticus beter kennen én jouw hulpbronnen om makkelijker en met (nog) meer plezier te schrijven. 

Dat alles doen we in Watou, een dorp dat schrijven ademt aan de rand van België. 

Je bent van harte welkom!

Andere vragen

Jazeker. Ik werk heel graag met schrijvers, van starters tot gevorderden. 

Ik werk voornamelijk rond thema’s als writer’s block, schrijfbegeleiding en zichtbaarheid. Ook begeleid ik je met veel plezier in het schrijven van je autobiografische teksten. 

Ja, je bent heel welkom voor schrijfcoaching op jouw maat. Kijk even hier voor meer informatie. 

Dat kan. Graag, zelfs!

Ik hecht zelf ook veel belang aan de klik tussen ons. Daarom kan je bij mij een gratis kennismakingsgesprek van 20 minuten aanvragen waarin we elkaar al wat leren kennen en samen onderzoeken of ik de geschikte begeleider ben voor jouw vraag. 

Een kennismakingsgesprek aanvragen doe je het makkelijkst per e-mail

Wat klanten zeggen

“Superschrijfcoach.”
Wim Van Hauteghem, stadsgids

“Dit is echt een prachtig traject. Het deed in alle aspecten mijn lotusbloem naar het wateroppervlak groeien. Een absolute aanrader!”
Mik Suetens, virtual assistant en copywriter

Annelies slaat de nagel op de kop. Ze triggert iets in mij waardoor ik nog dieper naar binnen ga om te voelen welk verhaal ‘ik’ te vertellen heb. Met haar kritische en heel waardevolle blik kom ik zelf tot de woorden van mijn eigen verhaal. Een verhaal dat ik helemaal zelf geschreven heb maar met de juiste persoon aan de zijlijn, die het beste in mezelf naar boven kon halen.”
Kim Servranckx, kinesitherapeute

“Echt een aanrader. Annelies is voor mij een bezielende en inspirerende schrijfcoach.
Daar waar vroeger schrijven een enorme opgave voor me was waar ik tegen opzag en die ik alsmaar uitstelde, kan ik er nu naar uitkijken!”

Hedi Manderfeld, trainer en teamcoach

“Annelies zet je op weg om een verbindende tekst te schrijven. Als je even niet meer weet en de weg kwijt bent, dan is zij bereikbaar om de richting aan te geven en je aan te moedigen! Het gesprek aan het einde van het traject was voor mij een meerwaarde. Samen graafden we verder in mijn verhaal en Annelies reikte mij de juiste woorden aan om er iets moois van te maken.”
Nathalie Hermans, bezielster van de Zachte Landing