Pure Verhalen XL

Ben je er klaar voor om je over te geven aan de inspiratie? 
Zin in de magische sfeer van schrijven in groep?
Wil je eens een weekend doorbrengen op een inspirerende plek die schrijven ademt? 

Van vrijdag 15 tot zondag 17 november nodig ik acht schrijfgrage mensen uit in het Huis van de Dichter in Watou. We gaan een weekend lang op ontdekking in het dorp en in onszelf, op zoek naar die verhalen die in je opborrelen wanneer je écht gaat luisteren. De verhalen die door jou geschreven willen worden. Het zijn die verhalen die blijven plakken.

Ik laat je proeven van de allerleukste schrijfoefeningen, inspirerende schrijfmeditaties en nog véél meer moois.

Voor wie?

Het weekend is helemaal voor jou wanneer jij voelt dat je er klaar voor bent om je over te geven aan de inspiratie. We gaan immers weg van de controle en helemaal tot in de kern van je creativiteit.

Het is daar dat de verwondering regeert en je je kan laten verrassen door wat je pen voor je in petto heeft. Het is ook daar dat je jezelf heel wat beter leert kennen, zodat je leert hoe je ook thuis dichter bij je inspiratie kan komen.

 
Het weekend staat open voor iedereen die zin heeft in een flinke lading inspiratie, in rake teksten en in de magie van samen schrijven. In welk genre dan ook. Schrijvers met veel of weinig ervaring, schrijvers die vastzitten en bezielde ondernemers die op zoek zijn naar de pure, verbindende verhalen in zichzelf: wees welkom!

Locatie

We logeren in het Huis van de Dichter, een bijzondere woning in Watou die ooit nog van dichter Gwy Mandelinck was. Vandaag is de woning een schrijfresidentie en vakantiehuis. 

Watou is de plek waar elke zomer het kunstenfestival plaatsvindt. Het is een dorp dat schrijven ademt. Overal is poëzie, overal is rust. Watou bevindt zich aan de rand van België: je kan er zó het bruggetje oversteken naar Frankrijk.

Wanneer?

Het schrijfweekend start op vrijdagavond 15 november 2019 om 18u30. 
Op zondagmiddag (17 november) om 13u ronden we het weekend af.

Investering

De prijs voor deelname aan het weekend is €447 excl. BTW / €540,87 incl. BTW. 

Inbegrepen: 

2 overnachtingen in het Huis van de Dichter
2x gezond en gevarieerd ontbijt
2x gezonde lunch
brain food en andere tussendoortjes
welkomstdrink op vrijdag
thee, koffie, water
schrijfmateriaal
begeleiding
een overvloed aan ideeën 😉

Niet inbegrepen:
vervoer van en naar Watou
avondmaal: op zaterdag gaan we samen naar een restaurant in de buurt. Je kiest van het menu en betaalt je maaltijd ter plekke.

Ja! Ik doe mee »