Puur Schrijven in Watou

Ben je er klaar voor om je over te geven aan de inspiratie? 
Zin in de magische sfeer van schrijven in groep?
Wil je eens een weekend doorbrengen op een inspirerende plek die schrijven ademt? 

Wegens succes opnieuw op het programma… Het inspiratieweekend in Watou komt terug! 

Van vrijdag 19 tot zondag 21 november 2021 nodig ik acht schrijfgrage mensen uit in het Huis van de Dichter in Watou. We gaan een weekend lang op ontdekking in het dorp en in onszelf, op zoek naar die verhalen die in je opborrelen wanneer je écht gaat luisteren. De verhalen die door jou geschreven willen worden. Het zijn die verhalen die blijven plakken. 

Ik laat je proeven van de allerleukste schrijfoefeningen, inspirerende schrijfmeditaties en nog véél meer moois.

Voor wie?

Het weekend is helemaal voor jou wanneer jij voelt dat je er klaar voor bent om je over te geven aan de inspiratie. We gaan immers weg van de controle en helemaal tot in de kern van je creativiteit.


Het is daar dat de verwondering regeert en je je kan laten verrassen door wat je pen voor je in petto heeft. Het is ook daar dat je jezelf heel wat beter leert kennen, zodat je leert hoe je ook thuis dichter bij je inspiratie kan komen.

 
Het weekend staat open voor iedereen die zin heeft in een flinke lading inspiratie, in rake teksten en in de magie van samen schrijven. In welk genre dan ook. Schrijvers met veel of weinig ervaring, schrijvers die vastzitten en solo-ondernemers op zoek naar de pure, verbindende verhalen in zichzelf: wees welkom!

Locatie

We logeren in het Huis van de Dichter, een bijzondere woning in Watou die ooit nog van dichter Gwy Mandelinck was. Vandaag is de woning een schrijfresidentie en vakantiehuis. 

Watou is de plek waar elke zomer het kunstenfestival plaatsvindt. Het is een dorp dat schrijven ademt. Overal is poëzie, overal is rust. Watou bevindt zich aan de rand van België: je kan er zó het bruggetje oversteken naar Frankrijk.

Wanneer?

Het schrijfweekend start op vrijdagavond 19 november 2021 om 18u30. 
Op zondagavond (21 november) om 17u ronden we het weekend af.

Kan ik mee?

Het schrijfweekend is volzet. Je kan niet meer inschrijven. 
Wil je als eerste op de hoogte gehouden worden van nieuwe workshops van Auryn? Schrijf je hier in op de nieuwsbrief.

Coronagarantie:

Als we het weekend moeten verplaatsen, bijvoorbeeld door een nieuwe coronapiek, dan zoeken we naar een nieuwe datum die past voor alle deelnemers. Jouw plekje blijft daarbij gegarandeerd.

Deelnemers aan het woord

Investering

Voor deelname aan het weekend betaal je €547 excl. btw / €661,87 incl. btw. 

Inbegrepen

2 overnachtingen in het Huis van de Dichter. (**)
broodmaaltijd op vrijdagavond
2x gezond en gevarieerd ontbijt
2x gezonde lunch
brain food en andere tussendoortjes
welkomstdrink op vrijdag
thee, koffie, water
schrijfmateriaal
begeleiding
een overvloed aan ideeën 😉

(** Je slaapt in een twee- of driepersoonskamer. Indien je een eenpersoonskamer wil, dan bestaat de mogelijkheid om op eigen initiatief een kamer te huren in een hotelletje op wandelafstand van het huis. Je eet en leeft met ons mee, en hebt gegarandeerd je eigen slaapplek.)

Niet inbegrepen:
vervoer van en naar Watou
avondmaal op zaterdag: die avond gaan we samen naar een restaurant in de buurt. Je kiest van het menu en betaalt je maaltijd ter plekke. Indien jij liever zelf kookt of een ander restaurant kiest, kan dat ook.

 

Deze maatregelen houden het schrijfweekend coronaveilig:

  • We vormen samen één bubbel. Daarom vraag ik dat je als deelnemer hetzij volledig gevaccineerd bent, hetzij een PCR- of antigeentest hebt gedaan ten laatste 48u voor de start van het weekend, die een negatief resultaat gaf. 
  • De slaapkamerramen kunnen uiteraard open. 
  • Er zal ruim voldoende handgel zijn en ook poetsproducten breng ik extra mee. 
  • We brengen veel tijd buiten door (wandelingen).

Vragen?

Stuur een mailtje naar annelies@auryninspireert.be.
Ik beantwoord jouw vraag met veel plezier!