Schrijf je verbindende About Me

Je About Me is de meest gelezen pagina op je website en bij uitstek de plek om jezelf te tonen. Wanneer jij je verhaal in alle authenticiteit vertelt, kan je echt in verbinding gaan met jouw ideale klant. 

Want verbinding vereist echtheid. 

Jouw woorden, jouw persoonlijkheid, jouw missie: daar draait het om. Enkel jij kan op een bezielde, doorleefde manier vertellen wie je bent en waarvoor je staat. Toch zie ik veel ondernemers worstelen met hun About Me, tot op het punt dat ze deze tekst uitbesteden aan een copywriter. Jammer! Want een copywriter zit niet in je hoofd, niet in je lijf.

Ik ben ervan overtuigd dat ook jij je verbindende About Me kan schrijven. Vanuit verbinding met jezelf en je tekst. Met jouw schrijfsaboteurs op de achterbank, niet aan het stuur. En ik weet dat ik daarbij kan helpen.

Ik begeleid je graag bij het schrijven van een About Me vol passie. Stap voor stap en met mijn 1-1 feedback.

Zodat jij jezelf kan tonen aan jouw klanten. Precies zoals je bent. 

In dit traject
» verdiep je je inzicht in wat jou drijft, diep vanbinnen en leer je hoe je die mooie, wezenlijke kern raak kan vertalen in je tekst.
» ontdek je hoe je van je About Me een pagina maakt waarin je in verbinding kan gaan met jouw ideale klant
» vind je je eigen schrijfhandleiding. Je leert wat jij nodig hebt om te kunnen schrijven in vrijheid, in verbinding met jezelf en je tekst
» krijg je heel wat inzichten en tips aangereikt in een uniek en uitgebreid e-werkboek
» word je stap voor stap begeleid om tot je eigen, goed geschreven en rake About Me te komen
» krijg je zorgvuldige taalfeedback en ondersteuning via e-mail
» krijg je persoonlijke feedback of coaching aan een verlaagd tarief

Afhankelijk van jouw nood aan persoonlijke begeleiding kan je kiezen uit drie mogelijkheden: Solo, Samen of Naar je kern. Dit zit erin vervat: 

» Je ontvangt het uitgebreide e-werkboek waarin je stap voor stap door het schrijfproces wordt geleid.

» Je krijgt feedback op taal en structuur via e-mail. Je kan tweemaal een tekst insturen.

» Je doorloopt het schrijfproces en de zoektocht naar jouw schrijfhandleiding in je eentje.

Jouw investering: € 47 excl. BTW

» Je ontvangt het uitgebreide e-werkboek waarin je stap voor stap door het schrijfproces wordt geleid. 

» Je krijgt feedback op taal en structuur via e-mail. Je kan tweemaal een tekst insturen. 

» Je krijgt daarbovenop één sessie persoonlijke feedback / coaching aan een gereduceerd tarief (je korting zit verrekend in de prijs). 

Je kiest zelf wanneer je deze sessie aanvraagt en wat we erin bespreken. 

Jouw investering: € 97 excl. BTW

» Je ontvangt het uitgebreide e-werkboek waarin je stap voor stap door het schrijfproces wordt geleid. 

» Je krijgt feedback op taal en structuur via e-mail. Je kan tweemaal een tekst insturen. 

» Je krijgt daarbovenop twee sessies persoonlijke feedback / coaching aan een gereduceerd tarief (je korting zit verrekend in de prijs). 

Tijdens de coachings verdiep je je zelfkennis en brengen we je tekst naar een hoger en authentieker niveau. 

Je kiest zelf wanneer je deze sessies aanvraagt en wat we erin bespreken. 

Jouw investering: € 147 excl. BTW

Wat klanten zeggen

“Annelies Van Dyck helpt me bij het schrijven van mijn About Me… Superschrijfcoach.”
Wim Van Hauteghem, stadsgids

“Ik volgde bij Annelies het traject ‘Schrijf je verbindende about me’. Annelies slaat de nagel op de kop.
Ze triggert iets in mij waardoor ik nog dieper naar binnen ga om te voelen welk verhaal ‘ik’ te vertellen heb. Met haar kritische en heel waardevolle blik kom ik zelf tot de woorden van mijn eigen verhaal. Een verhaal dat ik helemaal zelf geschreven heb maar met de juiste persoon aan de zijlijn, die het beste in mezelf naar boven kon halen.”
Kim Servranckx, kinesitherapeute

“Annelies zet je op weg om een verbindende tekst te schrijven. Als je even niet meer weet en de weg kwijt bent, dan is zij bereikbaar om de richting aan te geven en je aan te moedigen! Het gesprek aan het einde van het traject was voor mij een meerwaarde. Samen graafden we verder in mijn verhaal en Annelies reikte mij de juiste woorden aan om er iets moois van te maken.”
Nathalie Hermans, bezielster van De Zachte Landing