Schrijfschool

In elk traject van Auryn staat het ontwikkelen van de toegang tot je creativiteit centraal.
Zo gaat schrijven aanvoelen als een feestje voor jou en je pen. 

Schrijfweekends

Van 15-17 november 2019 nodig ik je uit in het Huis van de Dichter in het wonderlijke Watou

Voor iedereen die zin heeft in een flinke lading inspiratie, in rake teksten en in de magie van samen schrijven. In welk genre dan ook. 

Nog enkele plaatsen vrij.

NIEUW! Van 27-29 maart 2020 duiken we in de teksten voor jouw blog. Ook dit weekend vindt plaats in het mooie Huis van de Dichter in Watou 

Wat is het doel van je blog? Dienen jouw teksten dat doel? Hoe vind je jouw unieke stem en hoe vertaal je die in tekst? Hoe kan je verbindend schrijven rijmen met relevant blijven voor jouw doelpubliek? En hoe kan je het schrijven nog prettiger maken? 

Snelle beslissers kunnen mee aan vroegboekprijs. 

Verdiepende opleidingen

Mijn meest complete opleiding voor solo-ondernemers die hun teksten naar een authentieker niveau willen tillen. We duiken in àl je teksten, of die nu voor je website zijn, je social media of je nieuwsbrief. 

De opleiding is een reis naar je essentie. Boordevol inzichten, live schrijfsessies, inspirerende schrijfmeditaties en heldere feedback op jouw woorden. Je leert de principes van storytelling hanteren op jouw eigen manier.

Editie drie van deze opleiding start op 20 januari 2020

Individueel traject voor solo-ondernemers die werk willen maken van een verbindende About Me

Je leert de principes van storytelling, ontdekt hoe je een lezer kan raken en past dit alles toe op de meest belangrijke tekst op jouw website, op zo’n manier dat je je ideale klant echt aanspreekt. 

Je kiest zelf welke formule je volgt en wanneer je instapt. 

Workshops van één dag

Kom dichter bij je schrijfstem. 

In deze dagworkshops gaan we op zoek naar de pure verhalen in onszelf. Die zetten we om in teksten: raak, authentiek en relevant. 

Nieuw: Pure Verhalen bestaat nu zowel voor solo-ondernemers als voor schrijvers

Begeleiding op maat

Je zit vast. Je innerlijke criticus speelt hoog op. Of je weet niet zo goed hoe je aan je tekst moet beginnen. 

Dan kan schrijfcoaching helpen. 

We gaan samen op reis op maat van jouw schrijfvraag. Dit kan zowel online via videobellen als bij mij aan de (schrijf-)tafel in Wilsele. Je bent welkom!

Je hebt een tekst geschreven en wil advies. Omdat  je de taal niet goed krijgt, omdat je twijfelt of jouw tekst wel voldoet of omdat je door de bomen het bos niet meer ziet. 

Je bent welkom voor een tekstgesprek! Dit kan zowel online via videobellen als bij mij aan de (schrijf-)tafel in Wilsele.