Zichtbaar worden met woorden

Als bezield ondernemer hou je ervan om je met je klanten te verbinden. Om je missie elke dag opnieuw voluit te beleven. Jij doet wat je doet met hart en ziel en dat straal je graag uit.

Lukt het ook om te stralen in je teksten?

Hoe heerlijk zou het zijn… 
om jouw bezieling te laten stromen doorheen je teksten,
om authentiek zichtbaar te worden op social media, op je website of in je nieuwsbrief, 
om vrij te kunnen schrijven vanuit contact met je missie?

Hoe heerlijk zou het zijn… 
om je inspiratie te leren plukken,
om te ontdekken dat ook jij kan schrijven,
om het vertrouwen te voelen om je boodschap de wereld in te sturen?

Te veel ondernemers geloven dat zij niet kunnen schrijven.

Ik wil je laten ervaren dat jij het wel kan.

Dat zeg ik niet zomaar: als schrijfcoach heb ik al heel wat ondernemers leren schrijven. Dat lukt, omdat ik ervan uitga dat iedereen creatief is. 

Ook jij.

Het komt erop aan om je eigen schrijfhandleiding te leren kennen. Om te leren hoe schrijven precies in zijn werk gaat, welke fases jij zelf best in handen neemt en wat je kan doen wanneer het niet zo goed vlot. Om je innerlijke criticus te leren kennen zodat jullie hand in hand het schrijf- en zichtbaarheidsproces kunnen aangaan. Om te oefenen met storytelling, zodat je leert hoe je je tekst onweerstaanbaar kan maken en puur tegelijk.

De tweede editie van de opleiding is gestart. Wil jij op de hoogte gehouden worden van een volgende editie? Dan kan je je hieronder inschrijven op de mailinglijst van Auryn. 

Is de opleiding iets voor jou? Ja, indien...

» je droomt van teksten waarin jouw bezieling voelbaar is 
» je bereid bent om een stapje dichter te komen bij je eigen essentie. Je wil jezelf beter leren kennen om van daaruit rake teksten te schrijven. 
» je bereid bent om je overtuigingen over schrijven te gaan onderzoeken en te groeien naar jouw eigen schrijfhandleiding. 
» je je buik vol hebt van standaard copywriting adviezen. Jij bent uniek, niet standaard. 
» je ervan overtuigd bent dat je sommige teksten gewoon zelf te schrijven hebt als je wil dat jouw hart erdoorheen klopt.
» je (eindelijk) werk wil maken van je About Me én van verbindende verhalen… zonder je nog langer te verstoppen achter te druk / te eng / te moeilijk / te watdanook.

De opleiding ‘Zichtbaar worden met woorden’ is mijn meest complete opleiding voor ondernemers. Je leert: 

» hoe je tijd en ruimte maakt om te schrijven en wat je vandaag tegenhoudt
» wat jouw unieke handleiding is waarmee je makkelijker gaat schrijven
» hoe je vriendschap kan sluiten met je innerlijke criticus
» hoe je stap voor stap je eigen verbindende About Me schrijft
» hoe je rake blogs/nieuwsbrieven/posts schrijft
» wat de do’s en don’ts zijn van storytelling

In het proces hiernaartoe ontdek je bovendien heel wat over wie jij bent, diep vanbinnen. Je zet stappen om dichter bij je essentie te komen en leert hoe je deze treffend kan vertalen in een tekst.

Ik schrijf me in op de nieuwsbrief,
ontvang alvast een mini-boek met essentiële schrijftips
en word als eerste verwittigd van nieuwe opleidingen »


 

 


Wil jij behalve het miniboek nog meer tips & inzichten ontvangen over makkelijker schrijven, en op de hoogte gehouden worden van nieuwe opleidingsdata?

Wat klanten zeggen

“Dit is echt een prachtig traject. Het deed in alle aspecten mijn lotusbloem naar het wateroppervlak groeien. Een absolute aanrader!”
Mik Suetens, virtual assistant en copywriter

“Echt een aanrader. Annelies is voor mij een bezielende en inspirerende schrijfcoach. Daar waar vroeger schrijven een enorme opgave voor me was waar ik tegen opzag en die ik alsmaar uitstelde, kan ik er nu naar uitkijken! Van schrijven uit mijn hoofd naar schrijven uit mijn hart. Ik heb ook enorm veel inzicht gekregen op welke wijze mijn interne criticus het stuur van me overneemt als het gaat om mezelf als ondernemer zichtbaar te maken.”
Hedi Manderfeld, trainer en teamcoach

Annelies slaat de nagel op de kop. Ze triggert iets in mij waardoor ik nog dieper naar binnen ga om te voelen welk verhaal ‘ik’ te vertellen heb. Met haar kritische en heel waardevolle blik kom ik zelf tot de woorden van mijn eigen verhaal. Een verhaal dat ik helemaal zelf geschreven heb maar met de juiste persoon aan de zijlijn, die het beste in mezelf naar boven kon halen.”
Kim Servranckx, kinesitherapeute

“Superschrijfcoach.”
Wim Van Hauteghem, stadsgids