Inspiratiedag voor schrijvers

Inspiratie

Wil jij méér doen met je schrijven?

Je teksten doen bruisen en schrijven vanuit jouw gouden flow?

Op 22 augustus organiseer ik de allereerste inspiratiedag voor schrijvers. Een dag waar jij samen met gelijkgestemden op zoek gaat naar hoe jij nog meer kan gaan schrijven vanuit vrijheid, rust en inspiratie. Zodat jouw teksten nog meer impact krijgen.

We zoeken samen uit wat echt kan werken voor jou, op een locatie die de inspiratie voedt. We worden verwend met hapjes, drankjes en lunch.

Het wordt een dag helemaal op zijn Auryns: geen eenheidsworst, geen cosmetische trucs, maar écht naar de kern van jouw creativiteit. Het is daar dat het zoeken ophoudt en jij kan gaan schrijven vanuit flow. In verbinding met jezelf en je tekst.

Let op: de inschrijvingen sluiten af op maandag 6 augustus. Plaatsen zijn beperkt!

Wil jij erbij zijn?

Wanneer: woensdag 22 augustus van 10u-17u

Waar: Tweeperenboom, Dorpsstraat 1 in Winksele (vlak bij Leuven). We hebben de hele dag de wondermooie zolderruimte ter beschikking, en bij mooi weer trekken we ook de tuin in en het dorpsplein op.

Wat meebrengen: eventueel een laptop, indien je die nodig hebt om te schrijven. Papier, pennen en ander materiaal wordt voorzien. Ook hapjes, drankjes en een broodjeslunch zijn inbegrepen.

Prijs: 115 euro incl BTW. Deze prijs is incl 30% korting en geldt enkel voor deze eerste editie van de inspiratiedag.

Inschrijven: dat kan via mail naar annelies@auryninspireert.be. Je inschrijving is compleet nadat ik ook je betaling heb ontvangen op BE48 7360 4333 5927 (Annelies Van Dyck).