Puur Schrijven in je kot

Ben je er klaar voor om je over te geven aan de inspiratie? 
Verlang je naar een gouden randje in de donkere winter? 
Wil je leren hoe je ook in deze coronaperiode meer flow en creativiteit kan ervaren? 

In het begin van 2021 nodig ik jou uit om drie heerlijke weken lang op ontdekking te gaan in je omgeving en in jezelf, op zoek naar de woorden die opborrelen wanneer je écht gaat luisteren. De woorden die door jou geschreven willen worden. Het zijn die woorden die blijven plakken. 

Puur schrijven in je kot is de online editie van het succesvolle inspiratieweekend in Watou. Je krijgt alle opdrachten van het weekend helder uitgelegd zodat je er meteen mee aan de slag kan – waar je ook bent. 

Jij kiest je schrijfplek, ik laat je proeven van de allerleukste schrijfoefeningen en inspirerende schrijfmeditaties.

Voor wie?

Deze online workshop is helemaal voor jou wanneer jij nood voelt aan een frisse dosis inspiratie in je leven en schrijven. We gaan helemaal tot in de kern van je creativiteit.


Het is daar dat de verwondering regeert en je je kan laten verrassen door wat je pen voor je in petto heeft. Het is ook daar dat je jezelf heel wat beter leert kennen, zodat je leert hoe je ook nadien steeds dichter bij je inspiratie kan komen.

 
De workshop staat open voor iedereen die zin heeft in een flinke portie schrijfflow en rake teksten. In welk genre dan ook. Schrijvers met veel of weinig ervaring, schrijvers die vastzitten en solo-ondernemers op zoek naar de pure, verbindende verhalen in zichzelf: wees welkom!

Wat?

Deze online workshop is veel meer dan een workshop waarbij je aan je scherm gekluisterd zit: je wordt de wereld ingestuurd met wandelopdrachten, (schrijf-)meditaties en andere fijne offline oefeningen. De instructies ontvang je online, de uren schrijfplezier vinden voornamelijk offline plaats. 

De workshop is zo gemaakt dat je er elke week uren schrijfplezier mee kan beleven. Heb je niet zoveel tijd op een week voor het schrijven? Dan doe je wat langer over de cursus en volg je de modules op je eigen tempo. Je behoudt een jaar lang de toegang tot al het materiaal. 

Dit zit erbij:

» Drie rijke weekmodules, goed voor uren schrijfplezier en een significante inspiratieboost.

» Eén jaar lang toegang tot de online Auryn Schrijfschool, het platform waar je alle oefeningen van de workshop vindt. Je kan de workshop dus helemaal op je eigen tempo volgen. 

» Toegang tot een besloten facebookgroep waar je je vragen kan delen en in interactie kan gaan met de andere cursisten en persoonlijke tips ontvangt voor een nog intenser schrijfproces.

Jouw Investering

Deelname aan deze workshop kost €97 excl. btw / € 117,37 incl. btw.

Wanneer?

Je kan instappen wanneer je wil. 

Kan ik nog meedoen?

Ja hoor, je kan nog inschrijven.

Deelnemers aan het woord (inspiratieweekend in Watou)

Vragen?

Stuur een mailtje naar annelies@auryninspireert.be.
Ik beantwoord jouw vraag met veel plezier!

Ja! Ik doe mee »


Ja, graag!Nee, liever niet.