Schrijf je verbindende About Me

Je About Me is de meest gelezen pagina op je website en bij uitstek de plek om jezelf te tonen. Wanneer jij je verhaal in alle authenticiteit vertelt, kan je echt in verbinding gaan met jouw ideale klant. 

Want verbinding vereist echtheid. 

Jouw woorden, jouw persoonlijkheid, jouw missie: daar draait het om. Jij bent degene die jouw verhaal het best kan vertellen. Een copywriter, hoe goed die ook is, woont niet in jouw hoofd, niet in jouw hart. Toch ervaren veel solo-ondernemers dat het niet zo eenvoudig is om deze tekst zelf te schrijven. 

Ik ben ervan overtuigd dat ook jij je verbindende About Me kan schrijven. Vanuit verbinding met jezelf en je tekst. Met jouw schrijfsaboteurs op de achterbank, niet aan het stuur. En ik weet dat ik daarbij kan helpen.

Ik begeleid je graag bij het schrijven van een About Me vol passie. Stap voor stap en met mijn persoonlijke feedback schrijf jij de tekst die helemaal weerspiegelt wie jij bent en waar jouw solo-onderneming voor staat.

Zo kan jij vol vertrouwen jezelf zijn en precies die klanten aantrekken die echt bij jou en je missie passen. 

In dit traject
» word je stap voor stap begeleid om tot je eigen, knap geschreven About Me te komen
» verdiep je je inzicht in wat jou drijft en leer je hoe je dat raak kan vertalen in je tekst.
» ontdek je hoe je met je About Me in verbinding kan gaan met jouw ideale klant
» krijg je bijzondere inzichten en tips aangereikt in een uniek en uitgebreid e-werkboek
» krijg je zorgvuldige taalfeedback en ondersteuning via e-mail
» krijg je persoonlijke feedback of coaching aan een verlaagd tarief

Afhankelijk van jouw nood aan persoonlijke begeleiding kan je kiezen uit drie mogelijkheden: Solo, Samen of Naar je kern. Dit zit erin vervat: 

» Je ontvangt het uitgebreide e-werkboek waarin je stap voor stap door het schrijfproces wordt geleid.

» Je krijgt feedback op taal en structuur via e-mail. Je kan tweemaal een tekst insturen.

» Je doorloopt het schrijfproces en de zoektocht naar jouw schrijfhandleiding in je eentje.

Jouw investering: € 57 excl. btw

» Je ontvangt het uitgebreide e-werkboek waarin je stap voor stap door het schrijfproces wordt geleid. 

» Je krijgt uitgebreide feedback op taal en structuur via e-mail. Je kan tweemaal een tekst insturen. 

» Je krijgt een persoonlijk en diepgaand gesprek (60 min.) waarin we je tekst naar een nóg straffer niveau tillen.

Je kiest zelf wanneer je deze sessie aanvraagt en wat we erin bespreken. 

Jouw investering: € 147 excl. btw

» Je ontvangt het uitgebreide e-werkboek waarin je stap voor stap door het schrijfproces wordt geleid. 

» Je krijgt uitgebreide feedback op taal en structuur via e-mail. Je kan tweemaal een tekst insturen. 

» Je krijgt twee persoonlijke en diepgaande gesprekken (60 min.) waarin we je tekst naar een nóg straffer niveau tillen.

Tijdens deze gesprekken focussen we op je About Me en indien jij dat wil ook op een andere tekst van je website. 

Je kiest zelf wanneer je deze sessies aanvraagt en wat we erin bespreken. 

Jouw investering: € 237 excl. btw

Wat klanten zeggen

“Annelies Van Dyck helpt me bij het schrijven van mijn About Me… Superschrijfcoach.”
Wim Van Hauteghem, stadsgids

“Ik volgde bij Annelies het traject ‘Schrijf je verbindende about me’. Annelies slaat de nagel op de kop.
Ze triggert iets in mij waardoor ik nog dieper naar binnen ga om te voelen welk verhaal ‘ik’ te vertellen heb. Met haar kritische en heel waardevolle blik kom ik zelf tot de woorden van mijn eigen verhaal. Een verhaal dat ik helemaal zelf geschreven heb maar met de juiste persoon aan de zijlijn, die het beste in mezelf naar boven kon halen.”
Kim Servranckx, kinesitherapeute

“Annelies zet je op weg om een verbindende tekst te schrijven. Als je even niet meer weet en de weg kwijt bent, dan is zij bereikbaar om de richting aan te geven en je aan te moedigen! Het gesprek aan het einde van het traject was voor mij een meerwaarde. Samen graafden we verder in mijn verhaal en Annelies reikte mij de juiste woorden aan om er iets moois van te maken.”
Nathalie Hermans, bezielster van De Zachte Landing