Aanbod voor Solo-ondernemers

Individueel online traject voor solo-ondernemers die eindelijk werk willen maken van een écht straffe About Me. Een About Me die klanten aantrekt met jouw unieke verhaal. 

Je leert de principes van storytelling, ontdekt hoe je je klant kan raken en past dit alles toe op de meest belangrijke tekst op jouw website

Je kiest zelf welke formule je volgt en wanneer je instapt. 

Ook jij als solo-ondernemer kan wel wat inspiratie gebruiken. Want er zijn blogs te schrijven en social media posts – of misschien broed je wel op een nieuw aanbod?

En in deze coronaperiode kan je een gouden randje aan je dagen wel gebruiken. 

Drie weken lang (her-)ontdek je de inspiratie binnenin je én om je heen, vanuit je eigen kot. Met de allerfijnste opdrachten om weg van je computer te doen en begeleiding op afstand. 

Voor deze workshop maakt het niet uit welk soort teksten je schrijft of hoeveel schrijfervaring je hebt: de oefeningen zijn genre-onafhankelijk.

Wil je een boek schrijven over je expertise? Je websiteteksten vormgeven? Of heb je een andere schrijfvraag die niet in mijn opleidingen aan bod komt? 

Ik begeleid jou als solo-ondernemer graag op weg naar je eigen schrijfdoel. Helemaal op jouw maat. 

In een kort, gratis en online kennismakingsgesprek bespreken we jouw vraag. We onderzoeken samen of en hoe ik jou daar het best mee kan helpen. 

Contacteer me via e-mail op annelies@auryninspireert.be.

Editie 2020 werd geannuleerd door Covid-19… Maar het heerlijke creatieweekend blijft bestaan! 

Van 12-14 november 2021 nodig ik je opnieuw uit in het Huis van de Dichter in Watou. 

Voor iedereen die zin heeft in een flinke lading inspiratie, in rake teksten en in de magie van samen schrijven. In welk genre dan ook. 

Voorlopig slechts 5 plekjes beschikbaar (coronaveilig weekend). 

Indien de maatregelen van social distancing worden opgeheven, kunnen er 8 mensen mee.