In de pers

Voor Verzin, het schrijversmagazine van Creatief Schrijven, interviewde ik vijf auteurs over hun schrijfgewoonten: ‘Tussen muze en discipline: schrijvers over hun schrijfgewoontes’. Klik op de foto om het artikel te openen:

Verzin is een aanrader voor (creatieve) schrijvers. Je kan het kopen in de betere boekhandel

Artikel op Poëzie-Centraal naar aanleiding van de derde Zeef Poëzieprijs voor mijn bundel ‘We doen alsof het helpt’. Klik op de foto om het artikel te openen:

Voor Verzin, het schrijversmagazine van Creatief Schrijven, schreef ik het artikel ‘Van schrijven voor goedkeuring naar schrijven wat je echt wil schrijven’. Klik op de foto om het artikel te openen:

Verzin is een aanrader voor (creatieve) schrijvers. Je kan het kopen in de betere boekhandel

Interview voor de rubriek ‘De Baanbreker’. Klik op de foto om het artikel te openen:

In het najaar van 2022 verschijnt mijn debuut ‘We doen alsof het helpt’ bij Uitgeverij De Zeef. Met deze bundel won ik de Zeef Poëzieprijs, die dit jaar voor de derde keer werd uitgeschreven. 

In het voorjaar van 2022 werd mijn gedicht ‘Zo weinig’ opgenomen in de bloemlezing ‘Niets eeuwig dan het ogenblik – De 100 beste gedichten uit De Gedichtenwedstrijd 2022’ (Poëziecentrum, 2022).

Verder publiceerde ik in Meander magazine, Het Gezeefde Gedicht en Op Ruwe Planken. Eén van mijn gedichten werd daarnaast ook opgenomen in de Scheurkalender 2020 van De Sprekende Ezels en Creatief Schrijven.

In november 2018 werd ik geïnterviewd voor MT Magazine. In hun rubriek “Uit je comfortzone” laten ze startende ondernemers aan het woord: