Auryn zoekt pioniers!

Pure Verhalen | Online

Voel je dat er teksten in je zitten maar geraak je er niet altijd bij? 
Ben jij bij het schrijven op zoek naar een prettiger contact met je creativiteit?
Wil je ontdekken dat je verrast kan worden door je pen?
Droom jij ervan om je innerlijke criticus te leren omarmen?

Met andere woorden: ben jij klaar voor meer schrijfplezier? 

Dan zou ik graag van je horen.

Ik ben op zoek naar vijf pioniers die met mij willen co-creëren. 

Pure Verhalen bestaat sinds maart 2019 als heerlijke dagworkshop in Wilsele en in XL-formule als bijzonder weekend in het wonderlijke Watou. Je leert er helemaal duiken in de allerprilste fase van het creatieve proces. Beide formules oogsten laaiend enthousiaste reacties van deelnemers en ook zelf geniet ik telkens met volle teugen. 

Maar bijzondere tijden vragen om bijzondere antwoorden. Een live workshop kan nu even niet.  

Wil jij graag mee vorm geven aan een online traject dat jouw inspiratie helemaal opent? Stel je dan nu kandidaat als pionier. 

Als pionier bouw je mee aan een online workshop die jou écht helpt. In ruil voor jouw tijd krijg je enkele persoonlijke schrijftips én een bijzonder mooie korting als je bij lancering van de workshop beslist om deel te nemen.

Jouw bijdrage

» In de loop van april schenk je me een uurtje van je tijd. Daarin gaan we samen in gesprek (videocall). Je vertelt me over jouw vragen en biedt feedback op mijn prille ideeën. 

» In een latere fase zou het kunnen dat ik jouw feedback nog eens opzoek in de vorm van een online vragenlijst. 

Wat ik jou bied

» Een geanimeerd gesprek waarin ik mezelf ongetwijfeld niet zal kunnen inhouden om je alvast wat persoonlijke schrijftips te geven. 

» Bovendien krijg je als pionier in ruil voor jouw tijd maar liefst 50% korting als jij beslist om je in te schrijven op de lanceringseditie van ‘Pure Verhalen | Online’. 

Er is plaats voor vijf pioniers. Als er meer kandidaten zijn dan plaatsen, dan zou het kunnen dat je niet kan deelnemen als pionier. In dat geval krijg je als dank voor je kandidatuur toch 20% korting als je beslist om je in te schrijven op de lanceringseditie van ‘Pure Verhalen | Online’.

Deelnemers van Pure Verhalen aan het woord

Vragen?

Stuur een mailtje naar annelies@auryninspireert.be.
Ik beantwoord jouw vraag met veel plezier!

Ja! Ik wil pionieren »