Auryn zoekt pioniers!

Storytelling

Ben jij een eigenzinnige solo-ondernemer die verlangt naar echte verbinding met klanten en volgers? 
Wil je je teksten voor blogs en social media graag naar een hoger en authentieker niveau tillen? 
Kan je daarbij wel wat feedback gebruiken van een ervaren schrijfcoach? 

Dan zou ik graag van je horen.

Ik ben op zoek naar vijf pioniers die met mij willen co-creëren. 

Al van bij de start van Auryn als schrijfschool in september 2018 werk ik samen met solo-ondernemers. Met de opleidingen Schrijf je verbindende About Me en Zichtbaar worden met woorden kon ik al heel wat collega’s helpen. 

Bij het begin van 2020 voelde ik dat er stilaan iets nieuws wilde ontstaan: een opleiding Storytelling voor solo-ondernemers die klaar zijn voor écht authentieke verhalen in hun eigen, unieke stijl. Met aandacht voor het hele schrijfproces, inclusief zorgvuldige feedback op jouw teksten. Zodat je écht kan groeien!

Bijzondere tijden vragen om bijzondere antwoorden. Daarom wordt Storytelling een online opleiding.

Wil jij graag mee vorm geven aan een online opleiding waarin jij leert hoe je echt in verbinding kan gaan in jouw blogs en social media? Stel je dan nu kandidaat als pionier. 

Als pionier bouw je mee aan een online cursus die jou écht helpt. In ruil voor jouw tijd krijg je enkele persoonlijke schrijftips én een bijzonder mooie korting als je bij lancering van de workshop beslist om deel te nemen.

Jouw bijdrage

» In de loop van april schenk je me een uurtje van je tijd. Daarin gaan we samen in gesprek (videocall). Je vertelt me over jouw vragen en biedt feedback op mijn prille ideeën. 

» In een latere fase zou het kunnen dat ik jouw feedback nog eens opzoek in de vorm van een online vragenlijst. 

Wat ik jou bied

» Een geanimeerd gesprek waarin ik mezelf ongetwijfeld niet zal kunnen inhouden om je alvast wat persoonlijke schrijftips te geven. 

» Bovendien krijg je als pionier in ruil voor jouw tijd maar liefst 50% korting als jij beslist om je in te schrijven op de lanceringseditie van ‘Storytelling’. 

Er is plaats voor vijf pioniers. Als er meer kandidaten zijn dan plaatsen, dan zou het kunnen dat je niet kan deelnemen als pionier. In dat geval krijg je als dank voor je kandidatuur toch 20% korting als je beslist om je in te schrijven op de lanceringseditie van ‘Storytelling’.

Deelnemers van andere opleidingen aan het woord

Vragen?

Stuur een mailtje naar annelies@auryninspireert.be.
Ik beantwoord jouw vraag met veel plezier!

Ja! Ik wil pionieren »