Puur Schrijven in je kot

Ben je er klaar voor om je over te geven aan de inspiratie? 
Verlang je naar een gouden randje in de donkere winter? 

Ik nodig jou uit om drie heerlijke weken lang op ontdekking te gaan in je omgeving en in jezelf, op zoek naar de woorden die opborrelen wanneer je écht gaat luisteren. De woorden die door jou geschreven willen worden. Het zijn die woorden die blijven plakken

Puur schrijven in je kot is een online cursus in en rond jouw eigen schrijfplek. Je krijgt alle opdrachten helder uitgelegd zodat je er meteen mee aan de slag kan – waar je ook bent. 

Jij kiest je schrijfplek, ik laat je proeven van de allerleukste schrijfoefeningen en inspirerende schrijfmeditaties.

Voor wie?

Deze online workshop is helemaal voor jou wanneer jij nood voelt aan een frisse dosis inspiratie in je leven en schrijven. We gaan helemaal tot in de kern van je creativiteit.


Het is daar dat de verwondering regeert en je je kan laten verrassen door wat je pen voor je in petto heeft. Het is ook daar dat je jezelf heel wat beter leert kennen, zodat je leert hoe je ook nadien steeds dichter bij je inspiratie kan komen.

 
De workshop staat open voor iedereen die zin heeft in een flinke portie schrijfflow en rake teksten. In welk genre dan ook. Schrijvers met veel of weinig ervaring, schrijvers die vastzitten en solo-ondernemers op zoek naar de pure, verbindende verhalen in zichzelf: wees welkom!

Wat?

Deze online workshop is veel meer dan een workshop waarbij je aan je scherm gekluisterd zit: je wordt de wereld ingestuurd met wandelopdrachten, (schrijf-)meditaties en andere fijne offline oefeningen. De instructies ontvang je online, de uren schrijfplezier vinden voornamelijk offline plaats. 

De workshop is zo gemaakt dat je er elke week uren schrijfplezier mee kan beleven. Heb je niet zoveel tijd op een week voor het schrijven? Dan doe je wat langer over de cursus en volg je de modules op je eigen tempo. Je behoudt een jaar lang de toegang tot al het materiaal. 

Wil je graag ook persoonlijke begeleiding bij jouw creatieve stappen? Dat kan! Contacteer me via mail, dan geven we de begeleiding vorm op jouw maat. 

Dit zit erbij:

» Drie rijke weekmodules, goed voor uren schrijfplezier en een significante inspiratieboost.

» Eén jaar lang toegang tot de online Auryn Schrijfschool, het platform waar je alle oefeningen van de workshop vindt. Je kan de workshop dus helemaal op je eigen tempo volgen. 

» Een afsluitend gesprek van 30 minuten, met tips op jouw maat zodat je je schrijfproces nog meer kan vormgeven op een manier die bij je past. 

Jouw Investering

Deelname aan deze workshop kost €119 incl. btw.

Wanneer?

Je kan instappen wanneer je wil. 

Deelnemers van 'Puur Schrijven in Watou' aan het woord:

Vragen?

Stuur een mailtje naar annelies@auryninspireert.be.
Ik beantwoord jouw vraag met veel plezier!

Ja! Ik doe mee »


    Ja, graag!Nee, liever niet.