Schrijfweekend in Watou!

Deed ik dat nu echt?
Ja, ik deed het echt: ik zette vandaag een stap richting droom!

Al jaren droom ik ervan om een meerdaagse te organiseren.
Iets met schrijven. 
Iets met dichter bij je inspiratie komen.
Iets met een fijne groep van mensen.
En uiteraard op een fantastische locatie.

Die locatie had ik al lang in mijn hoofd. En vandaag legde ik ze vast!

(beeld je hier even een huppelende Annelies in ?)

Van 15 tot 17 november nodig ik (max.) 9 schrijfgrage mensen uit in het Huis van de Dichter in Watou. We gaan een weekend lang op ontdekking in het dorp en in onszelf, op zoek naar die verhalen die in je opborrelen wanneer je écht gaat luisteren. De verhalen die door jou geschreven willen worden. Het zijn die verhalen die blijven plakken.

Het weekend is helemaal voor jou wanneer jij voelt dat je er klaar voor bent om je over te geven aan de inspiratie. We gaan immers weg van de controle en helemaal tot in de kern van je creativiteit.

Het is daar dat de verwondering regeert en je je kan laten verrassen door wat je pen voor je in petto heeft. Het is ook daar dat je jezelf heel wat beter leert kennen, zodat je leert hoe je ook thuis dichter bij je inspiratie kan komen.

En wees gerust: ik laat je niet aan je lot over. Ik breng de allerleukste schrijfoefeningen mee, inspirerende schrijfmeditaties en nog véél meer moois.

Watou is de plek waar elke zomer het kunstenfestival plaatsvindt. Het is een plek die schrijven ademt. Overal is poëzie, overal is rust. Watou bevindt zich aan de rand van België: je kan er zó het bruggetje oversteken naar Frankrijk. (Dat laatste gaan we dus ook gewoon doen. Al schrijvend, natuurlijk. ?)

Het weekend staat open voor iedereen die zin heeft in een flinke lading inspiratie, in rake teksten en in de magie van samen schrijven. In welk genre dan ook.

Schrijvers met veel of weinig ervaring, schrijvers die vastzitten en bezielde ondernemers die op zoek zijn naar de pure, verbindende verhalen in zichzelf: wees welkom!

» Meer weten? Je vindt alle informatie hier!